Resultaat realiseren

"Resultaat realiseren

voor uw organisatie"

Over de oprichter
De passie en persoonlijke doelen van de oprichter!

Sinds jaren '80

Ik ben een allround ICT projectconsultant en heb mijn ervaring opgedaan in voornamelijk financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen en grotere organisaties. Begonnen in de vroege jaren '80 met programmeren heb ik mijn technische vaardigheden verder ontwikkeld als ontwerper en analist voor grote, omvangrijke informatiesystemen.

Passie

Mijn passie gaat uit naar analyseren, organiseren en realiseren. Behalve het werken als business en informatieanalist, acteer ik de laatste jaren ook regelmatig als projectmanager en testmanager met het coördineren van verschillende trajecten waarbij veel eindgebruikers zijn betrokken. Processen verbeteren, problemen uitzoeken, oplossingen duidelijk maken en applicaties aan de praat krijgen: daar kunt u mij voor inzetten!

Vernieuwen

Naast mijn ervaring in het organiseren van projecten, opstellen van eisen en wensen, software-ontwikkeling en uitvoeren van testprocessen, ben ik altijd op zoek naar meer productieve en vernieuwende manieren van werken. Dat kan variëren van het toepassen van Lean Six Sigma voor het verbeteren van bedrijfsprocessen, het opzetten en uitvoeren van projecten met PRINCE2 en Agile / Scrum tot en met het inzetten van WebRTC technology voor directe communicatie tussen browsers. Manieren van werken die sneller en beter het gewenste resultaat realiseren voor uw organisatie.

Persoonlijke doel

Mijn persoonlijke doel is samenwerken met collega's in projecten op een open, zelforganiserende en resultaat gedreven manier. Vanuit dit standpunt bied ik u mijn expertises aan. Ik richt mij voornamelijk op die (ICT) diensten waarbij mijn expliciete vakbekwaamheden goed tot hun recht komen en die bovendien waardevol zijn voor het realiseren van uw doelstellingen.

Waar komt de naam Bijou Consulting vandaan?

Dat is vrij eenvoudig. Het zijn mijn initialen: de B en de U.
Als je dat op z'n Amerikaans uitspreekt, dan hoor je een mooi Frans woord.

En Consulting? Dat is wat ik doe. Met veel plezier!

Bart Uelen - Bijou Consulting


Met hartelijke groet,

Bart Uelen

Bijou Consulting

Meer weten?

Bel 06 - 53 644 701

Ga naar top